ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Οι αντιδράσεις των ισραηλινών που αφέθηκαν ελεύθεροι –«Προσευχόμουν κάθε μέρα…»

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Οι αντιδράσεις των ισραηλινών που αφέθηκαν ελεύθεροι –«Προσευχόμουν κάθε μέρα…»

Στις αντιδράσεις των ισραηλινών που κρατούνταν για την υπόθεση που προέκυψε μετά από καταγγελία 19χρονης Βρετανίδας για ομαδικό της βιασμό, κι εν τέλει απελευθερώθηκα, εστιάζει δημοσίευμα στο Ισραήλ.

Οι “Times” της γειτονικής χώρας αναφέρεται στη δήλωση ενός νεαρού που έλυσε τη σιωπή του με το που πάτησε το πόδι του σε ισραηλινό έδαφος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο στο αεροδρόμιο Μπεν Χουριόν του Τελ Αβίβ, είπε: «Προσευχόμουν κάθε μέρα να επιστρέψω. Ήταν πολύ δύσκολο». Και εξήγησε γιατί ήταν δύσκολο: «…ένα παιδί από το Ισραήλ που δεν ξέρει αγγλικά, δεν ξέρει τίποτα. Είναι χαρά μου που επιστρέφω στο Ισραήλ».

«Δεν είμαι ένοχος, όλα είναι καλά» είπε ένας άλλος στην Yedioth Ahronoth. Κι όταν ρωτήθηκε για τους υπόλοιπους επτά που τελούν υπό κράτηση, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι γίνεται μ΄ αυτούς. Δεν ξέρω τι έκαναν, αν έκαναν. Δεν γνωρίζω τίποτα».

Η άλλη δήλωση είδε το φως της δημοσιότητας νωρίτερα εντός της ημέρας (26/07). Πρόκειται για τον νεαρό που την ώρα του φερόμενου βιασμού βρισκόταν με την κοπέλα του, η οποία φωτογραφήθηκε μαζί του. Είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Channel 12: «Η selfie με το κορίτσι μου μού έσωσε τη ζωή. Είμαι τραυματισμένος (ψυχικά), δεν θα επιστρέψω ποτέ εκεί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top