ΠΑΦΟΣ: Άνδρας έκλεβε ρούχα από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ

ΠΑΦΟΣ: Άνδρας έκλεβε ρούχα από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας  36 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής ρουχισμού από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 36χρονος αλλοδαπός φέρεται να έκλεψε είδη ρουχισμού αξίας 200 ευρώ από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο 36χρονος έγινε αντιληπτός όταν αυτός ξεκλείδωνε τον κάδο από συγκεκριμένο πρόσωπο που διαχειρίζεται τους κάδους. Όταν του ζητήθηκε μάλιστα να απομακρυνθεί από τον κάδο  περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ, ο 36χρονος έσπρωξε τον υπεύθυνο και τράπηκε σε φυγή.

Στις 23:00 της Πέμπτης 26/07 η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του ενώ αυτός βρισκόταν στην οικία του και τέθηκε υπό κράτηση.  

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 36χρονος είναι το αδίκημα της κλοπής καθώς και της κοινής επίθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.