ΠΑΦΟΣ: Άνδρας έκλεβε ρούχα από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ

ΠΑΦΟΣ: Άνδρας έκλεβε ρούχα από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας  36 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής ρουχισμού από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 36χρονος αλλοδαπός φέρεται να έκλεψε είδη ρουχισμού αξίας 200 ευρώ από κάδο περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο 36χρονος έγινε αντιληπτός όταν αυτός ξεκλείδωνε τον κάδο από συγκεκριμένο πρόσωπο που διαχειρίζεται τους κάδους. Όταν του ζητήθηκε μάλιστα να απομακρυνθεί από τον κάδο  περισυλλογής του ΠΑΣΥΚΑΦ, ο 36χρονος έσπρωξε τον υπεύθυνο και τράπηκε σε φυγή.

Στις 23:00 της Πέμπτης 26/07 η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του ενώ αυτός βρισκόταν στην οικία του και τέθηκε υπό κράτηση.  

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 36χρονος είναι το αδίκημα της κλοπής καθώς και της κοινής επίθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE