ΕΛΛΑΔΑ: Δεν πίστευαν στα μάτια τους- Φοροδιαφυγή σε καλλιστεία: Βρήκαν 250.000 σε σακούλα

ΕΛΛΑΔΑ: Δεν πίστευαν στα μάτια τους-  Φοροδιαφυγή σε καλλιστεία:  Βρήκαν 250.000 σε σακούλα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ οι οποίοι πραγματοποίησαν έλεγχο σε εκδήλωση καλλιστείων ομορφιάς σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha Ελλάδος, κλιμάκιο τεσσάρων ελεγκτών διαπίστωσε ότι δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη παρά το γεγονός ότι το τσουχτερό αντίτιμο που έπρεπε να καταβάλλει κανείς για να μπει στην εκδήλωση ανερχόταν σε 500€.

Η έκπληξή των ελεγκτών έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ανακάλυψαν μέσα σε σακούλα χρηματικό ποσό, ύψους 250.000 ευρώ.

Τέλος διαπίστωσαν ότι δεν είχε κοπεί απόδειξη ούτε για τις προμήθειες της εκδήλωσης.

Οι ελεγκτές κατέγραψαν συνολικά 150 φορολογικές παραβάσεις, ενώ οι υπεύθυνοι παραπέμφθηκαν για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE