ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Τραυματισμός 69χρονου Κύπριου- Διασώθηκε από τις αρμόδιες Αρχές

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Τραυματισμός 69χρονου Κύπριου- Διασώθηκε από τις αρμόδιες Αρχές

Πτώση, με συνέπεια τον τραυματισμό του, είχε 69χρονος Κύπριος στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές, στην περιοχή Κάβο Γκρέκο.


Σε ανακοίνωσή του, το ΚΣΕΔ Λάρνακας αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:00 την Κυριακή 28/7, ενώ κινητοποίηθηκαν άμεσα η  Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου, τη ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Στο σημείο κλήθηκαν, επίσης, ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας του Σταθμού Αγίας Νάπας, το οποίο περιπολούσε στην περιοχή, καθώς και πεζό περίπολο από την ΑΔΕ Αμμοχώστου.
 
Ο 69χρονος τραυματίας ανασύρθηκε από τους διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σταθμού Αμμοχώστου και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.
 
Με αφορμή το περιστατικό αυτό, το ΚΣΕΔ υπενθυμίζει στο κοινό ότι, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση των υπεύθυνων κρατικών υπηρεσιών, η προσέγγιση και οι βουτιές στο σημείο των "θαλασσινών σπηλιών" στο Κάβο Γκρέκο απαγορεύονται αυστηρά, καθότι σύμφωνα με επιθεώρηση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης το έδαφος έχει κριθεί ως επικίνδυνο, λόγω αυξημένης διάβρωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top