LIFESTYLE

Αυτοί πέρασαν από δοκιμαστικό για την νέα απογευματινή εκπομπή του OMEGA- Ονόματα «έκπληξη»

Αυτοί πέρασαν από δοκιμαστικό για την νέα απογευματινή εκπομπή του OMEGA- Ονόματα «έκπληξη»

Το «Έλα να Δεις» δεν πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν και στον Αρχάγγελο κάνουν ήδη τα πλάνα τους για τον Σεπτέμβριο.

Ο σταθμός που στο παρελθόν είχε την πιο «δυνατή» απογευματινή ζώνη με την Χριστιάνα Αριστοτέλους εδώ και καιρό ψάχνει να βρει τα «πατήματά του» και να παρουσιάσει μια φρέσκια πρόταση στους τηλεθεατές που θα «καθρεφτίζεται» στους πίνακες τηλεθέασης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «TV Mania» τα κάστινγκ στον σταθμό συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με διάφορα πρόσωπα να δοκιμάζονται, ώστε να φτιάξουν μια ομάδα ικανή να «σταθεί» απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ήδη πέρασαν από δοκιμαστικό η ηθοποιός Μαρία Ιωάννου, καθώς και η συνάδελφός της Μαριλένη Σταύρου, ενώ άλλοι δύο καλλιτέχνες που βλέπαμε σε τηλεοπτικές σειρές βρέθηκαν για κάστινγκ.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γαβριήλ αλλά και τον Μιχάλη Χρίστου, μια «τετράδα» αγαπημένων πρωταγωνιστών, ενώ αναμένεται από τα στούντιο του Omega να περάσουν κι άλλα ονόματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top