ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Δίνουν συνέντευξη Τύπου στη Λάρνακα - Τραγούδια και δηλώσεις από Ισραηλινούς -ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Δίνουν συνέντευξη Τύπου στη Λάρνακα - Τραγούδια και δηλώσεις από Ισραηλινούς -ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO

15:49 - Συνέντευξη Τύπου στη Λάρνακα θα παραχωρήσει ένας εκ των δικηγόρων των ισραηλινών που κρατούνταν για την υπόθεση βιασμού 19χρονης, η οποία ψευδώς ισχυριζόταν πως υπέστη ομαδικό βιασμό απ΄ αυτούς στην Αγία Νάπα.

Η συνάντηση του δικηγόρου Νιρ Γιάσλοβιτς με τους δημοσιογράφους θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 της Κυριακής (28/07), σύμφωνα και με την ιστοσελίδα Walla. Ο Γιάσλοβιτς φέρεται να δήλωσε νωρίτερα εντός της ημέρας (28/07) ότι «μέχρι τα παιδιά να αγκαλιαστούν με τους δικούς τους, δεν θα πούμε τίποτα. Θα τα πούμε όλα στη συνέντευξη Τύπου».

Ο Γιάσλοβιτς, έπλεξε το εγκώμιο της κυπριακής Αστυνομίας: «Όπως έχω δηλώσει κατά τη διάρκεια των διαδικασιών, δεν έγινε βιασμός στην Κύπρο. Οι νεαροί, οι διακοπές των οποίων εξελίχθηκαν σε εφιάλτη, πήγαν σπίτι τους σήμερα. Θα επιστρέψουν στα σπίτια και στις οικογένειές τους. Η Κυπριακή Αστυνομία έκανε μεθοδική και επαγγελματική έρευνα».

Εξάλλου, ο δικηγόρος Γιανίβ Χάμπρι, που εκπροσωπούσε έναν εκ των υπόπτων, είπε στο Walla: «Η αλήθεια έλαμψε. Το όνομα των ισραηλινών έχει καθαρίσει πλήρως, δεν έγινε τίποτα απολύτως. Πιστέψαμε στους πελάτες μας και στην αθωώτητά τους από την πρώτη στιγμή, γι΄ αυτό και τους εκπροσωπήσαμε με τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Είμαστε σε ιδιαίτερα ευχάριστη θέση που ανακοινώνουμε ότι όλοι απελευθερώνονται και ότι απονέμεται δικαιοσύνη. Ευχαριστώ την κυπριακή Αστυνομία για την μεθοδική και επαγγελματική έρευνα».

Ο πατέρας ενός εκ των παιδιών είπε ότι «όλα ήταν ψέματα, αυτά τα παιδιά είπαν την αλήθεια από την πρώτη στιγμή και αυτή παραδέχθηκε ότι όλα ήταν ψέματα».

Κατά την απελευθέρωσή τους οι νεαροί ισραηλινοί προέβησαν σε εκδηλώσεις χαράς τραγουδώντας:

https://www.youtube.com/watch?v=wXG85qC0K40

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top