ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Εξετάζουν το παρελθόν της 19χρονης Βρετανίδας –Πληροφορία για παλιά καταγγελία με στόχο τα ασφάλιστρα…

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Εξετάζουν το παρελθόν της 19χρονης Βρετανίδας –Πληροφορία για παλιά καταγγελία με στόχο τα ασφάλιστρα…

Το παρελθόν της 19χρονης Βρετανίδας μπήκε στο στόχαστρο της ανακριτικής ομάδας που κλήθηκε να εξετάσει τη ψευδή καταγγελία της περί ομαδικού της βιασμού από Ισραηλινούς.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία Αμμοχώστου εξετάζουν το ενδεχόμενο η 19χρονη να έχει προβεί και στο παρελθόν σε ψευδή καταγγελία για βιασμό της, προκειμένου να εισπράξει τα ανάλογα ασφάλιστρα.

Όπως σημειώσαμε και σε ρεπορτάζ μας νωρίτερα εντός της ημέρας, πλέον η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά υπόθεση δημόσιας βλάβης εναντίον της νεαρής τουρίστριας. Αν τελικά γίνει καταχώριση της υπόθεσής της στο δικαστήριο, τότε κινδυνεύει με πολύμηνη φυλάκιση ή με επιβολή μεγάλου χρηματικού προστίμου.

Πάντως, η είδηση της ψευδούς καταγγελίας της έχει προκαλέσει ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια, καθώς δυσφήμισε την Αγία Νάπα και την Κύπρο γενικότερα ως τουριστικό προορισμό, πριν αποφασίσει να ομολογήσει τα πάντα και να παραδεχθεί ότι η περιβόητη καταγγελία της περί ομαδικού της βιασμού από 12 Ισραηλινούς ήταν ψευδής…

Όπως παραδέχθηκε, προέβη στην καταγγελία αυτή για να εκδικηθεί τους υπόπτους, διότι, όπως εξήγησε, ορισμένοι απ’ αυτούς την ώρα της σεξουαλικής πράξης σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγ. Νάπα την βιντεογραφούσαν.

Οι ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν να κάνουν δεύτερες σκέψεις, μετά που επεξεργάστηκαν τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων καθώς και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων που κατασχέθηκαν από το δωμάτιο.

Τα στοιχεία οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι οι ισχυρισμοί της κοπέλας, πως τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, δεν ευσταθούσαν. Κατόπιν τούτου, η 19χρονη κλήθηκε εκ νέου στο ΤΑΕ Αμμοχώστου για κατάθεση και κατά την ανάκριση είπε την αλήθεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top