ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Η νέα κατάθεσή της- Η ίδια τους προσκάλεσε, με τη θέληση της όσα έγιναν

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Η νέα κατάθεσή της- Η ίδια τους προσκάλεσε, με τη θέληση της όσα έγιναν

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων αποδεικνύουν ότι οι ισχυρισμοί της 19χρονης δεν ισχύουν. Αναμένεται εντός της ημέρας να αφεθούν ελεύθεροι οι επτά που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση.

Η νεαρή κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση και ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους νεαρούς έγινε με τη θέλησή της και αφού προηγουμένως συνεννοήθηκαν.

Ανέφερε επίσης, επιβεβαίωνοντας τις πληροφορίες που μεταδώσαμε προηγουμένως ότι η ίδια τους προσκάλεσε και όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι την κινηματογραφούσαν ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη και προέβη στην σχετική καταγγελία.

Τις επόμενες ώρες οι νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στην ΑΔΕ Αμμοχώστου όπου και θα αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE