ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκκληση για πληροφορίες- Άφαντη εδώ και δύο μέρες 47χρονη γυναίκα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκκληση για πληροφορίες- Άφαντη εδώ και δύο μέρες 47χρονη γυναίκα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία καθώς και τα στοιχεία γυναίκας η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο 24ωρα. Σκοπός και στόχος η άντληση πληροφορίων που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι απουσιάζει από τις 27/7/2019 και ώρα 3 το απόγευμα από το χώρο εργασίας της στη Λευκωσία, η Indumika Priyadarshani Ranepura Dewage, από τη Σριλάνκα, 47 χρόνων.  
 
Η Dewage περιγράφεται ως ύψους 1,65μ περίπου, εύσωμη με μαύρα μαλλιά τα οποία έχει σε κότσο και φορούσε κοντό παντελονάκι με φλοράλ φανέλα. 
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας στο τηλέφωνο 22-802871, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE