Κηδεύεται ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Στέλιος Ιωάννου - Θρηνεί η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Στέλιος Ιωάννου - Θρηνεί η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου θρηνεί τον άδικο χαμό του μέλους της, Ανώτερου Υπαστυνόμου Στέλιου Ιωάννου, ηλικίας 60 ετών, από Λεμεσό, ο οποίος διατελούσε Υπεύθυνος του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας.

Ο Στέλιος Ιωάννου απεβίωσε την Δευτέρα 29/7/2019, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου, 2019 και ώρα 13:00 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Μέσα Γειτονιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE