Κηδεύεται ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Στέλιος Ιωάννου - Θρηνεί η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Στέλιος Ιωάννου - Θρηνεί η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου θρηνεί τον άδικο χαμό του μέλους της, Ανώτερου Υπαστυνόμου Στέλιου Ιωάννου, ηλικίας 60 ετών, από Λεμεσό, ο οποίος διατελούσε Υπεύθυνος του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας.

Ο Στέλιος Ιωάννου απεβίωσε την Δευτέρα 29/7/2019, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου, 2019 και ώρα 13:00 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Μέσα Γειτονιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE