Κηδεύεται ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Στέλιος Ιωάννου - Θρηνεί η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Στέλιος Ιωάννου - Θρηνεί η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου θρηνεί τον άδικο χαμό του μέλους της, Ανώτερου Υπαστυνόμου Στέλιου Ιωάννου, ηλικίας 60 ετών, από Λεμεσό, ο οποίος διατελούσε Υπεύθυνος του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας.

Ο Στέλιος Ιωάννου απεβίωσε την Δευτέρα 29/7/2019, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου, 2019 και ώρα 13:00 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Μέσα Γειτονιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE