Δικηγόρος δεσμοφύλακα στο ThemaOnline - ‘Χειρότερη τιμωρία είναι ότι πέρασε τις Κεντρικές με τις χειροπέδες’

Δικηγόρος δεσμοφύλακα στο ThemaOnline - ‘Χειρότερη τιμωρία είναι ότι πέρασε τις Κεντρικές με τις χειροπέδες’

Σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών καταδικάσθηκε δεσμοφύλακας από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, την Τρίτη (30/07), για κατοχή και χρήση κοκαΐνης 2 γρ. και για κατοχή εκρηκτικών υλών.

Της Γεωργίας Παππούτα 

Ο δικηγόρος του καταδικασθέντα, κ. Γιάννης Πολυχρόνης, μιλώντας στo ThemaOnline, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιβληθείσα ποινή στον δεσμοφύλακα, ωστόσο όπως ανάφερε πως αυτός και ο πελάτης του ανέμεναν ότι το Δικαστήριο θα έκρινε ότι έχρηζε αναστολής.

Μετά από ερώτημα μας για το μέλλον του δεσμοφύλακα, ο δικηγόρος του αποκάλυψε στην ιστοσελίδα μας ότι κάνει σκέψεις και συζητήσεις με τον πελάτη του, για να υποβάλει την παραίτηση του και παράλληλα ερευνούν τα συνταξιοδοτικά του δικαιώματα για τον χρόνο που υπηρέτησε.

Όπως μας αναφέρθηκε, πλέον δεν μπορεί ηθικά να εργαστεί στον ίδιο χώρο, ενώ δεν θα αναμένουν κατά πόσο θα αποφασισθεί η απόλυση του από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE