ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι!

Και ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι!

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε το… καθήκον του κόντρα στη Σουτζέσκα, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι με 3-0 και παίρνοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τον αγώνα του Μαυροβουνίου. Σε μια μόνο εβδομάδα, έκαναν αισθητή πρόοδο και έδειξαν ότι είναι μια ποιοτική ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Για να λέμε και την αλήθεια, η Σουτζέσκα δεν ήταν καμία ομάδα με ποιότητα ή με εμπειρία που θα μπορούσε να βάλει «φρένο» στους πρωταθλητές, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί με τίποτα το γεγονός ότι απέκλεισε την Σλόβαν, ενώ στο πρώτο ματς οι γαλαζοκίτρινοι τα… χρειάστηκαν για να πάρουν τη νίκη.

Μεγάλη εμφάνιση, ευρεία νίκη, και παίκτες… ορεξάτοι. Αυτά, εν ολίγοις, συνοψίζουν την εικόνα του ΑΠΟΕΛ, έκαναν καταπληκτική, αλλά και ουσιαστική εμφάνιση. Αν σκεφτεί κανείς, πως ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι και είναι αρχή της χρονιάς, αυτή η ομάδα… αφήνει υποσχέσεις.

Αν η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι είναι το ίδιο καλή και σοβαρή στα επόμενα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Με την τελευταία παρουσία, σταμάτησαν και οι… μουρμούρες με τον ΑΠΟΕΛ να έχει ανάγκη τη δεδομένη στιγμή τη συσπείρωση και όχι την γκρίνια.

Στα θετικά, βέβαια, το χατ – τρικ του Πάβλοβιτς, η εκπληκτική εικόνα της ομάδας, που έδειξε λες και έπαιζαν χρόνια μαζί αλλά και η καλή παρουσία του Μάτιτς και Σάβιτς. Γενικά, όμως, κανένας δεν υστέρησε στο χθεσινό ματς, απλώς οι νεοφερμένοι όπως ήταν λογικό, ήταν περισσότερο στο «μάτι».

Από την άλλη, στα αρνητικά, ο τραυματισμός του Τάμαρι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης καθώς και η απογοήτευση του ποδοσφαιριστή όταν έφευγε από το ΓΣΠ. Την Πέμπτη (01/08), αναμένεται η επίσημη θέση για το πόσο θα μείνει εκτός ο Ιρανός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top