ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ κόντρα στη Λέφσκι για να σφραγίσει το εισιτήριο

Με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ κόντρα στη Λέφσκι για να σφραγίσει το εισιτήριο

Το 3-0 του πρώτου αγώνα στην «ΑΕΚ Αρένα», δεν αφήνει και πολλές ελπίδες στη Λέφσκι Σόφιας για ανατροπή, στον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης (01/08, 19:30), για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΚ έδειξε στο πρώτο παιχνίδι ότι είναι καλύτερη ομάδα και μόνο με… «χαρακίρι» από τα λίγα, θα χάσει την πρόκριση απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο.

Όμως έπειδή ο Ιδιάκεθ είναι παλιά καραβάνα και έχουν δει πολλά τα μάτια του, φρόντισε να επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του για να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να μην σκέφτονται από τώρα τα παιχνίδια του Γ΄ προκριματικού.

Στόχος της ΑΕΚ στον επαναληπτικό της Σόφιας, είναι τουλάχιστον ένα εκτός έδρας γκολ για να κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο της και να «κόψει» κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για μία… επική ανατροπή, αν και η πρόκριση μπορεί να έρθει και χωρίς να σκοράρει η ΑΕΚ.

Ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του μεταξύ άλλων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα, όπου αναμένεται να πιέσουν οι Βούλγαροι για ένα γρήγορο γκολ.

Αναφορικά με το πλάνο που θα παρατάξει, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top