Σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών στη Χιλή

Σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών στη Χιλή

Σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Χιλής, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS).

Ο σεισμός, που η αρχική εκτίμηση του ινστιτούτου ανέφερε ότι ήταν 6,5 βαθμών, είχε επίκεντρο 140 χλμ νοτιοδυτικά της παράκτιας πόλης Βαλπαρέσο, στην κεντρική Χιλή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE