Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα για τα προβλήματα της Καρπασίας

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα για τα προβλήματα της Καρπασίας

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στην κατεχόμενη Λευκωσία, κάτοικοι της Καρπασίας, διαμαρτυρόμενοι για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η ανεργία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο «δήμαρχος» Γιαλούσας σε ομιλία του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη οικοδόμησης νοσοκομείου στην περιοχή, λόγω του μεγάλου πληθυσμού που φθάνει τις 40 χιλιάδες.

Ο «υπουργός εσωτερικών» Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς, μιλώντας στους διαμαρτυρόμενους, είπε πως η Καρπασία αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα που πλήττουν ολόκληρο το ψευδοκράτος και πως υπάρχει ανάγκη για μια νέα πολιτική.

Ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ, σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων, εξήγησε ότι η «κυβέρνηση» έχει σχέδια για την ανάπτυξη της περιοχής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE