Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα για τα προβλήματα της Καρπασίας

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα για τα προβλήματα της Καρπασίας

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στην κατεχόμενη Λευκωσία, κάτοικοι της Καρπασίας, διαμαρτυρόμενοι για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η ανεργία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο «δήμαρχος» Γιαλούσας σε ομιλία του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη οικοδόμησης νοσοκομείου στην περιοχή, λόγω του μεγάλου πληθυσμού που φθάνει τις 40 χιλιάδες.

Ο «υπουργός εσωτερικών» Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς, μιλώντας στους διαμαρτυρόμενους, είπε πως η Καρπασία αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα που πλήττουν ολόκληρο το ψευδοκράτος και πως υπάρχει ανάγκη για μια νέα πολιτική.

Ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ, σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων, εξήγησε ότι η «κυβέρνηση» έχει σχέδια για την ανάπτυξη της περιοχής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE