Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επέβλεψε τη δεύτερη δοκιμή νέου πυραυλικού συστήματος της χώρας του

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επέβλεψε τη δεύτερη δοκιμή νέου πυραυλικού συστήματος της χώρας του

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε ξανά την Παρασκευή 2/8 τη δοκιμή ενός "νέου τύπου, μεγάλης εμβέλειας εκτοξευτήρα πολλαπλών κατευθυνόμενων πυραύλων", μετέδωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα βορειοκορεάτικα κρατικά ΜΜΕ.

Η νέα δοκιμή έγινε πριν συμπληρωθούν δύο 24ωρα από την πρώτη εκτόξευση πυραύλων από αυτό το "νέο" σύστημα, την Τετάρτη 7/8.

Το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση τουλάχιστον δύο νέου τύπου βαλλιστικών πυραύλων με μικρό βεληνεκές, οι οποίοι κατέπεσαν στην αποκαλούμενη Ανατολική Θάλασσα πριν από τα ξημερώματα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE