Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επέβλεψε τη δεύτερη δοκιμή νέου πυραυλικού συστήματος της χώρας του

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επέβλεψε τη δεύτερη δοκιμή νέου πυραυλικού συστήματος της χώρας του

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε ξανά την Παρασκευή 2/8 τη δοκιμή ενός "νέου τύπου, μεγάλης εμβέλειας εκτοξευτήρα πολλαπλών κατευθυνόμενων πυραύλων", μετέδωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα βορειοκορεάτικα κρατικά ΜΜΕ.

Η νέα δοκιμή έγινε πριν συμπληρωθούν δύο 24ωρα από την πρώτη εκτόξευση πυραύλων από αυτό το "νέο" σύστημα, την Τετάρτη 7/8.

Το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση τουλάχιστον δύο νέου τύπου βαλλιστικών πυραύλων με μικρό βεληνεκές, οι οποίοι κατέπεσαν στην αποκαλούμενη Ανατολική Θάλασσα πριν από τα ξημερώματα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE