ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Αποφασίζει «από Δευτέρας» ο ΔΗΣΥ

ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Αποφασίζει «από Δευτέρας» ο ΔΗΣΥ

Ανακοίνωση για τις εκλογές του Δήμου Αμμοχώστου εξέδωσε το κυβερνών κόμμα.

Συγκεκριμένα, η Πινδάρου με ανακοίνωσή της αναφέρει πως «Το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού στα πλαίσια της πρότασης που κατέθεσε το κόμμα γι’ αναζήτηση κοινού υποψηφίου και με τα άλλα κόμματα, αποδέχτηκε χθες την προτεινόμενη και από το ΑΚΕΛ ανεξάρτητη υποψηφιότητα του πρέσβη κ. Παύλου Αναστασιάδη, θεωρώντας πως μπορεί να εξυπηρετήσει τους υπέρτατους στόχους της επανένωσης της Κύπρου και της επιστροφής της Αμμοχώστου. Για να περάσει το μήνυμα των στόχων αυτών και εντός και εκτός Κύπρου».

«Δυστυχώς οι προσπάθειες για εξεύρεση κοινού υποψηφίου δεν ευόδωσαν, παρά το κλίμα συναίνεσης που θέλαμε να επικρατήσει. Δεν θα μείνουμε όμως σε αυτό», συνεχίζει η ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού.

«Ως Δημοκρατικός Συναγερμός σεβόμαστε τις αποφάσεις των άλλων κομμάτων και αντιλαμβανόμενοι πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών, δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση για τα αίτια και τα αιτιατά των επιλογών που έχουν κάνει, αναφέρεται.

Δεν παραλείπουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον πρέσβη Παύλο Αναστασιάδη που έθεσε τον εαυτό του ως επιλογή που θα ένωνε τους Βαρωσιώτες αλλά και «σεβόμαστε την απόφαση του να μην είναι τελικά υποψήφιος».

«Το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού, λαμβάνοντας όλα τα προαναφερόμενα υπόψη, θα συγκληθεί την ερχόμενη Δευτέρα για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις όσο αφορά τη Δημαρχία της Αμμοχώστου, μέσα και από τις κατευθυντήριες γραμμές που έθεσε το Πολιτικό Γραφείο στη συνεδρία του της περασμένης Παρασκευή», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top