ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ανατροπή - ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ δεν στηρίζουν Αναστασιάδη

ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ανατροπή - ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ δεν στηρίζουν Αναστασιάδη

Το ΔΗΣΥ με ανακοίνωσή του την Παρασκευή (2/8) ενημέρωσε ότι για την Δημαρχία Αμμοχώστου θα στηρίζει τον πρώην πρέσβη κ. Παύλο Αναστασιάδη, το όνομα του οποίου ήταν στην λίστα κοινής αποδοχής με τα άλλα κόμματα.

Στην λίστα με τα ονόματα κοινής αποδοχής που ήταν πρόταση του ΑΚΕΛ υπήρχαν δύο ονόματα.

Πέραν του κ. Αναστασιάδη, ήταν και ο Σίμος Ιωάννου, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές για την Δημαρχία της Αμμοχώστου, έχασε με 26 ψήφους από τον τέως Δήμαρχο, Αλέξη Γαλανό.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ, αποφάσισαν, σε αντίθεση με το ΔΗΣΥ, να στηρίζουν τον κ. Ιωάννου για την δημαρχία, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, ότι όλα τα κόμματα θα στήριζαν τον κ. Αναστασιάδη.

Μάλιστα, τα πιο πάνω, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το πρωί του Σαββάτου (3/8) στο Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμμοχώστου και Στέλεχος του ΑΚΕΛ, Χρύσανθος Ζαννέτος.

Όπως ανέφερε, σχεδόν ομόφωνα, με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ του Σίμου Ιωάννου, επιλέχθηκε από τα στελέχη του ΑΚΕΛ, να στηριχθεί για την δημαρχία της Αμμοχώστου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Η σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του νέου κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχουρμάν χαρακτηρίζεται ως διερευνητική, ωστόσο το αποτέλεσμά της αναμένεται να επηρεάσει άμεσα την πορεία του Κυπριακού, τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE