ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν αναγνώριζε ως παιδί του 9χρονο – «Εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση»

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν αναγνώριζε ως παιδί του 9χρονο – «Εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση»

Άνδρας, δεν αποδεχόταν ότι είναι ο πατέρας ενός παιδιού που γεννήθηκε το 2010, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε ποτέ ερωτική επαφή, με την γυναίκα που το έφερε στον κόσμο.

Ωστόσο, τόσο το Οικογενειακό Δικαστήριο, όσο και το Εφετείο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο εν λόγω άνδρας είναι ο πατέρας του παιδιού.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα ρεπορτάζ του 'Φιλελεύθερου' ισχυριζόταν ότι ποτέ δεν είχε ερωτική επαφή με την μητέρα του παιδιού,  και ότι γνωρίζονταν επειδή για κάποιο χρονικό διάστημα η μητέρα εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσε ο ίδιος.

Από την άλλη η θέση της μητέρας του παιδιού και της μητέρας της, οι οποίες κατέθεσαν ενόρκως ενώπιον του Οικογενειακού Δικαστηρίου, ισχυρίστηκαν το αντίθετο και φαίνεται να έπεισαν για την αλήθεια της μαρτυρίας τους.

Ο άνδρας που φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού, αρνείτο να γίνει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί επιστημονικά η αλήθεια.

Στην απόφασή του το Εφετείο σημείωσε: «Η εφεσίβλητη και η μητέρα της αναφέρθηκαν εκτενώς και με λεπτομέρεια στις περιστάσεις δημιουργίας της σχέσης της πρώτης με τον εφεσείοντα, ιδιαιτέρως, όμως, στις πολύ συχνές ερωτικές συνευρέσεις τους, κατά την περίοδο μεταξύ Οκτωβρίου 2008 και Ιουνίου 2009, στην οικία της μητέρας. Η εφεσίβλητη μίλησε για την πιο πάνω σχέση εξ ιδίας γνώσης, ενώ η μητέρα ισχυρίστηκε ότι γνώριζε για τη σχέση του ζευγαριού και για τις εν λόγω συνευρέσεις του, καθότι αυτές συνέβαιναν στην οικία της».

Όπως το πρωτόδικο δικαστήριο έτσι και το Εφετείο, αποφάσισαν ότι ο εν λόγω άνδρας, είναι ο πατέρας του παιδιού: «…το μοναδικό, απόλυτο και εύλογο συμπέρασμα που μπορεί να εξαγάγει το Δικαστήριο από την άρνηση του Καθ’ ου η αίτηση (σ.σ. του πατέρα) να υποβληθεί σε γενετικές εξετάσεις, παρ’ όλες τις οδηγίες που είχαν δοθεί από το Δικαστήριο, είναι ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του ανήλικου τέκνου της αιτήτριας. Το συμπέρασμα αυτό δεν είναι αυθαίρετο, αλλά η άρνησή του αποτελεί τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας που οδηγεί σ’ αυτό το συμπέρασμα».

Η έφεση του πατέρα απορρίφθηκε με έξοδα 3.000 ευρώ εναντίον του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top