Μακελειό Οχάιο: Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο δράστης

Μακελειό Οχάιο: Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο δράστης

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ντέιτον του Οχάιο.

Δέκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και αυτός που θεωρείται ότι ήταν ο δράστης, σκοτώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής 04/08 (τοπική ώρα) σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην πόλη Ντέιτον του Οχάιο, και τουλάχιστον άλλοι 16 μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομεία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter.

Οι αρχές δεν έδωσαν άλλες λεπτομέρειες για το επεισόδιο, εκτός από το ότι συνέβη στην περιοχή Όρεγκον της πόλης, που είναι γνωστή για τα μπαρ, τα κέντρα διασκέδασης και τα καταστήματά της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE