Κάιρο: Πολύνεκρο τροχαίο - 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 32 τραυματίστηκαν

Κάιρο: Πολύνεκρο τροχαίο - 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 32 τραυματίστηκαν

Δεκαεπτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 32 τραυματίστηκαν σε έκρηξη μπροστά στο αιγυπτιακό Εθνικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, στο κέντρο του Καίρου, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου την Δευτέρα (5/8).

Όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό του Καίρου συγκρούστηκε με άλλα τρία αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου.

Η αιγυπτιακή εισαγγελία διενεργεί έρευνα για το πολύνεκρο τροχαίο, δήλωσαν πηγές στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, πάντως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη δήλωση που να αφήνει να εννοηθεί ότι επρόκειτο για επίθεση και όχι για δυστύχημα.

Αρκετοί ασθενείς χρειάστηκε να απομακρυνθούν από το Ινστιτούτο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE