ΚΥΠΡΟΣ: Ε/κ η πρώτη γυναίκα αρχι-επιθεωρήτρια στην Αστυνομία των Βάσεων

ΚΥΠΡΟΣ: Ε/κ η πρώτη γυναίκα αρχι-επιθεωρήτρια στην Αστυνομία των Βάσεων

Την προαγωγή της Ε/κ Μαρίας Αταλιώτη στη θέση της αρχι-επιθεωρήτριας, της πρώτης γυναίκας που κατέχει αυτόν το υψηλό βαθμό, ανακοινώνει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, η αρχι-επιθεωρήτρια Αταλιώτη, εντάχθηκε στη δύναμη της Αστυνομικής Δύναμης των ΒΒ το 1998 και έκτοτε υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις, ενώ το 2005 έλαβε την πρώτη της προαγωγή στο βαθμό του λοχία.

Η ίδια, που έχει ως βάση της την Αστυνομική Διεύθυνση ΒΒ Επισκοπής, δηλώνει πως θα συνεχίσει να εργάζεται για την ασφάλεια και ευημερία των κοινοτήτων της περιοχής και εκφράζει την ευχή όπως η αναγνώριση της, μέσα από την προαγωγή της στο βαθμό της αρχι-επιθεωρήτριας, θα αποτελέσει κίνητρο για νεαρότερες συναδέλφους της.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.