ΑΒΕΡΩΦ: «Προτεραιότητά μας η επανέναρξη διαλόγου στο συμφωνημένο πλαίσιο Γκουτέρες»

ΑΒΕΡΩΦ: «Προτεραιότητά μας η επανέναρξη διαλόγου στο συμφωνημένο πλαίσιο Γκουτέρες»

Τις προτεραιότητες της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφορικά με την συνάντηση του Προέδρου, με τον Μουσταφά Ακιντζί, έθεσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ. 

Η άρση του αδιεξόδου και η επανέναρξη του διαλόγου στο συμφωνημένο πλαίσιο της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας (ΔΔΟ) και των παραμέτρων Γκουτέρες, παραμένει η προτεραιότητά μας, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter.

O κ. Νεοφύτου δεν προέβη σε δηλώσεις μετά τη σύσκεψη πολιτικών Αρχηγών που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (5/8) στην εξοχική κατοικία του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Τροόδος, ωστόσο τοποθετήθηκε μέσω Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE