ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός ο Δημήτρης Θεοφάνους- «Έσβησε» μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός ο Δημήτρης Θεοφάνους- «Έσβησε» μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή 9/8 σε παραλία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα στην παραλία «Καστέλα» στη Λάρνακα όταν ζευγάρι Ελληνοκυπρίων που βρίσκονταν εντός της θάλασσας αντιμετώπισε πρόβλημα (γίνεται λόγος για κύματα που παρέσυραν το ζευγάρι) με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Θεοφάνους, 76 ετών να χάσει τη ζωή του.

Όπως πληροφορούμαστε στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες για βοήθεια, βγάζοντας στην ακτή τον άτυχο άντρα ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Ο άτυχος 76χρονος, κάτοικος Λευκωσίας, άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια της συζ'υγου του ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να «ρίξει» η νεκροτομή επί της σορού που θα διενεργηθεί το Σάββατο 10/8 από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

 

Η ιστοσελίδα μας προχωρεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του μετά από διαβεβαίωση ότι έχουν ενημερωθεί τα οικεία του πρόσωπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top