Τραγωδία στην Ελλάδα: Σύγκρουση σκαφών- Αναφορές για νεκρούς

Τραγωδία στην Ελλάδα: Σύγκρουση σκαφών- Αναφορές για νεκρούς

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9/8 στο Πόρτο Χέλι με δυο νεκρούς και ένα τραυματία ύστερα από σφοδρή σύγκρουση δυο σκαφών στη θέση Κοιλάδα, ανάμεσα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι.

 

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το iefimerida.gr αναφέρουν ότι συγκρούστηκαν ένα μεγάλο φουσκωτό (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για αλιευτικό) και ένα μικρό βοηθητικό σκάφος (τέντερ), στο οποίο επέβαιναν επτά άτομα.

Το μεγάλο σκάφος στη κυριολεξία -για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία- εμβόλισε το το μικρότερο, με αποτέλεσμα τον θάνατο δυο ατόμων και τον τραυματισμό ακόμη ενός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE