Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο άντρες έπεσαν σε φρεάτιο με λύματα -Νεκρός ο 60χρονος- Προσπάθησε να τον σώσει

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο άντρες έπεσαν σε φρεάτιο με λύματα -Νεκρός ο 60χρονος- Προσπάθησε να τον σώσει

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο 10/8  στο Ρίο της Πάτρας μετά την πληροφορία για πτώση δύο ατόμων σε φρεάτιο

Όπως αναφέρει η ΕΡΤστο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρα όπου αντίκρισαν τους δύο άντρες.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστική κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο τραυματίες  ωστόσο ο 60χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιου, 41 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι δύο άντρες εκτελούσαν εργασίες σε σπίτι όταν κάποια στιγμή ο 60χρονος έπεσε στο φρεάτιο και ο 41χρονος  στην προσπάθεια του να τον σώσει, έχασε τις αισθήσεις του και γλίστρησε και αυτός στο φρεάτιο με τα λύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE