Europa League: Άνετη πρόκριση για τη Νάπολι

Europa League: Άνετη πρόκριση για τη Νάπολι

Μετά το 3-1 που επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι, η Νάπολι έφυγε από τη Μόσχα κόντρα στη Ντιναμό με το ισόπαλο 0-0 και «έκλεισε» θέση στα προημιτελικά του Europa League.

Η πρόκριση κρίθηκε ουσιαστικά στο «Σαν Πάολο» και σήμερα οι Ιταλοί είχαν πολύ πιο εύκολο έργο. Οι Ρώσοι κυνήγησαν το γκολ αλλά είδαν τον διαιτητή να τους ακυρώνει (σωστά) δύο γκολ ως οφσάιντ στο πρώτο μέρος.

Με τη σειρά της η Νάπολι είχε δοκάρι στο 11΄ με τον Μέρτνες αλλά και στο 15΄ με τον Καγιεχόν. Στην επανάληψη, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το σκορ έμεινε στο 0-0 και η Νάπολι πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE