ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ρε τον αθεόφοβο, επαγγελματίας χασισοπαραγωγός! «Δικά μου τα 29 φυτά κάνναβης» ισχυρίστηκε 54χρονος στην Πάφο!

Ρε τον αθεόφοβο, επαγγελματίας χασισοπαραγωγός! «Δικά μου τα 29 φυτά κάνναβης»  ισχυρίστηκε 54χρονος στην Πάφο!

Το Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων, σε 54χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και παράνομης καλλιέργειας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  54χρονος είχε συλληφθεί το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου 2015 όταν εντοπίστηκε εντός του διαμερίσματος του φυτώριο καλλιέργειας φυτών κάνναβης, ύστερα από έρευνα της ΥΚΑΝ του Επαρχιακού Κλιμακίου της Πάφου.

Όπως διαπίστωσαν τα μέλη της Αστυνομίας, δύο από τα δωμάτια του διαμερίσματος είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης και ήταν εξοπλισμένα με σύστημα φωτισμού και εξαερισμού.

Εντός των δωματίων, εντοπίστηκαν πέντε φυτά κάνναβης, ύψους από 1,5 μέχρι 2 μέτρα και 24 φυτά κάνναβης, ύψους από 30 μέχρι 60 εκατοστά. Εντοπίστηκε, επίσης, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και αριθμός στελεχών φυτών κάνναβης.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί και 43χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε εντός του διαμερίσματος και την επομένη γυναίκα  από τη Ρουμανία και συμβία του 54χρονου για την οποία προέκυψε μαρτυρία εναντίον της  .

Ο 54χρονος ανακρινόμενος ισχυρίστηκε ότι όσα ανευρέθηκαν στο διαμέρισμα του ήταν δικά του. Ο 43χρονος παραδέχτηκε ότι μετέβη στο διαμέρισμα για να αγοράσει τσιγάρο για δική του χρήση, ενώ η συμβία του 54χρονου αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Η υπόθεση για τον συγκατηγορούμενο του 54χρονου, τον 43χρονο  ορίστηκε για ακρόαση στις 4 Μαΐου του 2015.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top