ΕΛΛΑΔΑ

Πέρασε με τριάρα από τα Ψαχνά η ΑΕΚ

Πέρασε με τριάρα από τα Ψαχνά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέρασε με 3-1 από τα Ψαχνά και συνεχίζει ακάθεκτη. Ο Αραβίδης σκόραρε δύο γκολ, ένα ο Ζόριτς ενώ ο Ανέστης απέκρουσε πέναλτι.

Η ομάδα του Δέλλα είχαν από την αρχή την κατοχή της μπάλας κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών που ήθελε να επιτεθεί αλλά δέχθηκε πίεση. Το σκορ άνοιξε στο 43ο λεπτό με πολύ ωραία κεφαλιά ο Αραβίδης, έπειτα από σέντρα του Σοϊλέδη. Στο 56ο λεπτό, πάλι ο Σοϊλέδης βρήκε τον Ζόριτς αυτή τη φορά, που από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί με τον Αραβίδη να σκοράρει εκ νέου στο 65΄ από εκτέλεση φάουλ και να «σφραγίζει» τη νίκη για την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 71΄ με ωραίο σουτ του Πατσατσόγλου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top