ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκτός ελέγχου η φωτιά - Ζητήθηκε βοήθεια από τις Βρετανικές Βάσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκτός ελέγχου η φωτιά - Ζητήθηκε βοήθεια από τις Βρετανικές Βάσεις

Εκτός ελέγχου φαίρεται να είναι η φωτιά που επικρατεί από τις 12:00 το μεσημέρι στην Επαρχία Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα από τα χωριά Μαλλιά και Πάχνα. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις με πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό από την Επαρχία Πάφου.

Επιπρόσθετα έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων μέσων των Βρετανικών βάσεων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρεί ήδη στο σημείο με 18 πυροσβεστικά οχήματα και 41 πυροσβέστες.

Το Τμήμα Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 12 άτομα προσωπικό καθώς επίσης και 1 γεωργικό ελκυστήρα.

Στην πυρκαγιά κατευθύνεται και Βοηθός Διευθυντή Επιχειρήσεων κ. Λεωνίδας Λεωνίδου.

 *Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE