ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκτός ελέγχου η φωτιά - Ζητήθηκε βοήθεια από τις Βρετανικές Βάσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκτός ελέγχου η φωτιά - Ζητήθηκε βοήθεια από τις Βρετανικές Βάσεις

Εκτός ελέγχου φαίρεται να είναι η φωτιά που επικρατεί από τις 12:00 το μεσημέρι στην Επαρχία Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα από τα χωριά Μαλλιά και Πάχνα. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις με πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό από την Επαρχία Πάφου.

Επιπρόσθετα έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων μέσων των Βρετανικών βάσεων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρεί ήδη στο σημείο με 18 πυροσβεστικά οχήματα και 41 πυροσβέστες.

Το Τμήμα Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 12 άτομα προσωπικό καθώς επίσης και 1 γεωργικό ελκυστήρα.

Στην πυρκαγιά κατευθύνεται και Βοηθός Διευθυντή Επιχειρήσεων κ. Λεωνίδας Λεωνίδου.

 *Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE