ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Καταδίωξη οχήματος για έλεγχο ουσιών – Ρίψη πυροβολισμών

ΠΑΦΟΣ: Καταδίωξη οχήματος για έλεγχο ουσιών – Ρίψη πυροβολισμών

Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος από την ΥΚΑΝ σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στην επαρχία Πάφου με την σύλληψη δύο προσώπων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέλη της ΥΚΑΝ επιχείρησαν να ανακόψουν για έλεγχο ουσιών, όχημα το οποίο κινείτο ύποπτα στην οδό Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο, με επιβαίνοντες δύο νεαρά πρόσωπα.

Κατά το σήμα των μελών, οι δύο νεαροί ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει η καταδίωξή τους από την ΥΚΑΝ, ενώ χρειάστηκε και η ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών για την ανακοπή τους.

Αποτέλεσμα του πιο πάνω περιστατικών ήταν εν τέλει το εν λόγω όχημα να ανακοπεί και οι δύο νεαροί να συλληφθούν και να οδηγηθούν στο τμήμα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top