ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκκενώθηκε το χωριό Κισσούσα

ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκκενώθηκε το χωριό Κισσούσα

Προληπτικά εκκενώθηκε το χωριό Κισσούσα της Επαρχίας Λεμεσού όπου κοντά της μαίνεται πυρκαγιά.

Το χωριό Κισσούσα, που διαμένουν 10 κάτοικοι, εκκενώθηκε προληπτικά κατόπιν συνεργασίας της πολιτικής άμυνας με τις δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν στην περιοχή.

Πέραν της προληπτικής εκκένωσης του χωριού, οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια μέσα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκτός ελέγχου η φωτιά - Ζητήθηκε βοήθεια από τις Βρετανικές Βάσεις

Συγκεκριμένα, ακόμη δυο ελικόπτερα των Βρετανικών βάσεων συνδράμουν στην προσπάθεια, όπως επίσης και πέντε επιπρόσθετες φορητές μονάδες πυρόσβεσης, δυο του Ταμείου Θήρας και τρεις της Πολιτικής Άμυνας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Έκλεισε δρόμος λόγω της φωτιάς

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE