Πανικός στη Ρώμη: Θραύσματα από αεροπλάνο έπεσαν στα κεφάλια των τουριστών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός στη Ρώμη: Θραύσματα από αεροπλάνο έπεσαν στα κεφάλια των τουριστών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο ούρανος στη Ρώμη «έβρεχε» εκατοντάδες κομμάτια μετάλλου τρομοκρατώντας τους κατοίκους το Σάββατο.

«Ήταν σαν σφαίρες. Το πουκάμισό μου πήρε φωτιά», δήλωσε ένας μάρτυρας δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero».

«Έμοιαζε με χαλάζι, αλλά ήταν μια ηλιόλουστη μέρα. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα πως ήταν μια θύελλα από χάλυβα και σίδηρο. Ούρλιαξα και μπήκα τρέχοντας στο σπίτι», δήλωσε άλλος μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις δημοτικές πηγές, 25 αυτοκίνητα και 12 σπίτια υπέστησαν ζημιές. Ένας 54χρονος άνδρας χτυπήθηκε από ένα θραύσμα, αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Όπως δήλωσε, ένιωσε «τυχερός που είναι ζωντανός».

Η ιταλική αεροπορία διέταξε έρευνα μετά από αναφορές δεκάδων ντόπιων κατοίκων που είδαν «εκατοντάδες κομμάτια» θραυσμάτων, μήκους περίπου 20 εκατοστών, να πέφτουν από τον ουρανό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE