Τράγκολας για πυρκαγιά στην επ. Λεμεσού: «Καμιά δραστηριότητα εκτός από αυτή του εμπρηστή» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τράγκολας για πυρκαγιά στην επ. Λεμεσού: «Καμιά δραστηριότητα εκτός από αυτή του εμπρηστή» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βέβαιος ότι επρόκειτο για εμπρησμό η φωτιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού, εμφανίστηκε ο τέως Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 12/8, ο κ. Τράγκολας τοποθετήθηκε σχετικά με την πυρκαγιά κοινοποιόντας φωτογραφία από το σημείο όταν η φωτιά ήταν στα αρχικά της στάδια.

Τα όσα ανέφερε ο κ. Τράγκολας ήταν ξεκάθαρα:«Η σημερινή (12/8) πυρκαγιά στα αρχικά της στάδια. Δίπλα από αγροτικο δρόμο. Καμιά αγροτική ή άλλη δραστηριότητα εκτός από αυτή του εμπρηστή. Είμαι σίγουρος ότι θα συλληφθεί και κατηγορηθεί. Με τέτοιο άνεμο ήταν αναμενόμενη η γρήγορη εξάπλωση της. Δέστε όμως ζημιά που προκάλεσε στην συνέχεια».

Πάντως, να αναφέρουμε ότι τα όσα ανέφερε ο κ. Τράγκολας στην ανάρτησή του, φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού για την πυρκαγιά συνελήφθη 43χρονος ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου το πρωί της Τρίτης (13/8). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE