ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Αρνείται κάθε ανάμιξη ο 49χρονος Ε/κ – Δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας το δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Αρνείται κάθε ανάμιξη ο 49χρονος Ε/κ – Δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας το δικαστήριο

Για τέσσερις ημέρες στα κρατητήρια θα παραμείνει ο 49χρονος Ε/κ που συνελήφθη σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού, την Δευτέρα 12/8.

Το πρωί της Τρίτης 13/8 ο 49χρονος ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης.

Η Αστυνομία αιτήθηκε 6 ημέρες, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει υπό κράτηση 4 ημέρες ο ύποπτος.

Σημειώνεται ότι ο 49χρονος ανέφερε ότι δεν έχει σχέση με την φωτιά αφού δεν ήταν στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε την ώρα που ξέσπασε και ισχυρίζεται πως εκείνη την ώρα, βρισκόταν σε άλλο χωριό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE