ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Αρνείται κάθε ανάμιξη ο 49χρονος Ε/κ – Δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας το δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Αρνείται κάθε ανάμιξη ο 49χρονος Ε/κ – Δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας το δικαστήριο

Για τέσσερις ημέρες στα κρατητήρια θα παραμείνει ο 49χρονος Ε/κ που συνελήφθη σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού, την Δευτέρα 12/8.

Το πρωί της Τρίτης 13/8 ο 49χρονος ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης.

Η Αστυνομία αιτήθηκε 6 ημέρες, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει υπό κράτηση 4 ημέρες ο ύποπτος.

Σημειώνεται ότι ο 49χρονος ανέφερε ότι δεν έχει σχέση με την φωτιά αφού δεν ήταν στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε την ώρα που ξέσπασε και ισχυρίζεται πως εκείνη την ώρα, βρισκόταν σε άλλο χωριό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE