ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Εύβοια λόγω του ότι η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτα από τα ξημερώματα της Τρίτης 13/08.

Η πυρκαγιά καίει δάσος Natura στην περιοχή Αγριλίτσα, ενώ έχουν ήδη εκκενωθεί τα χωριά  Κοντοδεσπότι, Μακρυμάλλη και Σταυρός, με τους συνολικά 300 κατοίκους να έχουν ήδη μεταφερθεί στα Ψαχνά Ευβοίας.

Η φωτιά έχει ήδη μπει στο χωριό Μακρυμάλλη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν τη δημιουργία αντιπυρικής ζώνης προκειμένου να περιορίσουν τη πυρκαγιά.

Παράλληλα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει εσπευσμένα επιστρέψει από τις διακοπές του στην Κρήτη προκειμένου να μεταβεί στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος όπου έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη για τη φωτιά στην Εύβοια, παρουσία του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE