ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Εύβοια λόγω του ότι η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτα από τα ξημερώματα της Τρίτης 13/08.

Η πυρκαγιά καίει δάσος Natura στην περιοχή Αγριλίτσα, ενώ έχουν ήδη εκκενωθεί τα χωριά  Κοντοδεσπότι, Μακρυμάλλη και Σταυρός, με τους συνολικά 300 κατοίκους να έχουν ήδη μεταφερθεί στα Ψαχνά Ευβοίας.

Η φωτιά έχει ήδη μπει στο χωριό Μακρυμάλλη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν τη δημιουργία αντιπυρικής ζώνης προκειμένου να περιορίσουν τη πυρκαγιά.

Παράλληλα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει εσπευσμένα επιστρέψει από τις διακοπές του στην Κρήτη προκειμένου να μεταβεί στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος όπου έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη για τη φωτιά στην Εύβοια, παρουσία του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE