Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια του «Greece Next Top Model» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια του «Greece Next Top Model» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ξανθιά καλλονή βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου μεταφέρθηκε εσπευσμένα η πρώην παίκτρια του «Greece's Next Top Model», Μικαέλα Φωτιάδη.

Η ξανθιά καλλονή αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με τα instastories της χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Με εξέταζαν και εγώ παρά τον πόνο μου απλά σκεφτόμουν αν θα μπορέσω να πάω στο πανηγύρι απόψε…», έγραψε με χιούμορ το γνωστό μοντέλο, ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μη χάσω τα σουβλάκια. Μίκα το γουρουνάκι…».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.