Έπαιξε δύο ευρώ και κέρδισε 209 εκ. στο λόττο

Έπαιξε δύο ευρώ και κέρδισε 209 εκ. στο λόττο

Eνας τυχερός ή μια τυχερή στην Ιταλία -αφού ακόμη δεν αποκαλύφθηκε το όνομά του/της- κέρδισε 209 εκατομμύρια ευρώ στο λόττο το λεγόμενο Superenalotto, ανακοίνωσε την Τετάρτη 14/8 η αρμόδια αρχή.

Ο κάτοχος του δελτίου έπαιξε μόλις 2 ευρώ και κατάφερε να βρει τους έξι σωστούς αριθμούς από το 1 μέχρι 90, κάτι που έχει να συμβεί από τον Ιούνιο του 2018.

Το δελτίο αγοράστηκε σε μια μπυραρία στην πόλη Λόντι κοντά στο Μιλάνο.

Το προηγούμενο μεγάλο ποσό που κερδήθηκε ήταν 177 εκ ευρώ τον Οκτώβριο του 2010 ύστερα από απανωτά τζακ ποτ.

Άλλα τεράστια ποσά που πήραν σούπερ τυχεροί ήταν σε τρεις περιπτώσεις στο παρελθόν σε Αγγλία, Πορτογαλία και Ισπανία με μεγαλύτερο ποσό τα 190 εκατομμύρια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφίχθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ για τη Σύνοδο Κορυφής Ειρήνης, όπου θα υπογραφεί η ιστορική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE