ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην τελευταία της κατοικία η κα. Μαρούλα Κυριάκου - Η συγκλονιστική ιστορία της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην τελευταία της κατοικία η κα. Μαρούλα Κυριάκου - Η συγκλονιστική ιστορία της

Οδηγείται στην τελευταία της κατοικία η άτυχη κα. Μαρούλα Κυριάκου που εντοπίστηκε νεκρή την Τρίτη (6/8) σε κατάσταση τυμπανισμού, πλησίον του νοσοκομείου Λεμεσού μετά από μέρες εξαφάνισής της.

Η κηδεία της κας. Μαρούλας θα τελεστεί την Παρασκευή 16/8/2019 και η ώρα 10:00 π.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεοφύτου στα Κατω Πολεμίδια (συνοικισμό Μακαρίου Γ).

Αντί  στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένειά της 79χρονης Μαρούλας.

Οι τεθλιμμένοι τα παιδιά, εγγόνια και λοιποί συγγενείς.

Η συγκλονιστική ιστορία της κας. Μαρούλας

Ενδεικτικό της τραγικότητας των όσων έζησε η κα. Μαρούλα, είναι ότι η ίδια διαγνώσθηκε με καρκίνο, ενώ έπασχε και από άλλες σοβαρές ασθένειες. Επίσης ο σύζυγός της έχασε τη ζωή του το 2017 σε γηροκομείο έπειτα από στραγγαλισμό.

Επίσης, όπως αναφέρεται, οι δύο κόρες της κα. Μαρούλας, επίσης είχαν ιστορικό και θέματα υγείας, ενώ σημειώνεται ότι οικογενειακώς ζούσαν σε μια τρώγλη στα Κάτω Πολεμίδια.

 

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία της κας. Μαρούλας ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE