Μπάνιο στην θάλασσα μετά από 7 χρόνια – Η συγκλονιστική ιστορία της Μυρτώς

Μπάνιο στην θάλασσα μετά από 7 χρόνια – Η συγκλονιστική ιστορία της Μυρτώς

Η Μυρτώ το κοριτσάκι που κακοποιήθηκε από αλλοδαπό άντρα στα 16 της χρόνια, έκανε σήμερα το πρώτο της μπάνιο μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Η μητέρα της Μαρία έγραψε σε ανάρτηση της «Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια» και δέχθηκε εκατοντάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της κοπέλας.

Νοσηλευόταν επί μήνες σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, ενώ παράλληλα η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στον δράστη, Αχμέτ Βακάς, λίγο πριν καταφέρει να διαφύγει από το νησί.

Η πορεία της Μυρτώς μέχρι την ανάρρωση της ήταν πολύ μεγάλη αφού είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ και σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Η δύναμη της για ζωή προκαλεί συγκίνηση

πηγή: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.