Μπάνιο στην θάλασσα μετά από 7 χρόνια – Η συγκλονιστική ιστορία της Μυρτώς

Μπάνιο στην θάλασσα μετά από 7 χρόνια – Η συγκλονιστική ιστορία της Μυρτώς

Η Μυρτώ το κοριτσάκι που κακοποιήθηκε από αλλοδαπό άντρα στα 16 της χρόνια, έκανε σήμερα το πρώτο της μπάνιο μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Η μητέρα της Μαρία έγραψε σε ανάρτηση της «Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια» και δέχθηκε εκατοντάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της κοπέλας.

Νοσηλευόταν επί μήνες σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, ενώ παράλληλα η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στον δράστη, Αχμέτ Βακάς, λίγο πριν καταφέρει να διαφύγει από το νησί.

Η πορεία της Μυρτώς μέχρι την ανάρρωση της ήταν πολύ μεγάλη αφού είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ και σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Η δύναμη της για ζωή προκαλεί συγκίνηση

πηγή: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.