Μπάνιο στην θάλασσα μετά από 7 χρόνια – Η συγκλονιστική ιστορία της Μυρτώς

Μπάνιο στην θάλασσα μετά από 7 χρόνια – Η συγκλονιστική ιστορία της Μυρτώς

Η Μυρτώ το κοριτσάκι που κακοποιήθηκε από αλλοδαπό άντρα στα 16 της χρόνια, έκανε σήμερα το πρώτο της μπάνιο μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Η μητέρα της Μαρία έγραψε σε ανάρτηση της «Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια» και δέχθηκε εκατοντάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της κοπέλας.

Νοσηλευόταν επί μήνες σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, ενώ παράλληλα η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στον δράστη, Αχμέτ Βακάς, λίγο πριν καταφέρει να διαφύγει από το νησί.

Η πορεία της Μυρτώς μέχρι την ανάρρωση της ήταν πολύ μεγάλη αφού είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ και σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Η δύναμη της για ζωή προκαλεί συγκίνηση

πηγή: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE