ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Στην οροφή του εστιατορίου οι φλόγες

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Στην οροφή του εστιατορίου οι φλόγες

Κανείς δεν κινδύνεψε από τη φωτιά στο εστιατόριο στο κάστρο της Λεμεσού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 16.46 το απόγευμα της Παρασκευής 16/08 σε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε εστιατόριο στην περιοχή του Κάστρου στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Στο επεισόδιο επιχειρούν 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες από τη Επαρχία Λεμεσού.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην οροφή του εστιατόριου η οποία αποτελείται από ξύλινα δοκάρια επενδυμένη με μεταλλικούς τσίγκους.

Έγινε προστασία άλλων υποστατικών τα οποία έχουν συνοχή και ενιαίες στέγες με το εμπλεκόμενο στην πυρκαγιά εστιατόριο.

Δεν κινδύνεψε κανείς από τη φωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE