ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Στην οροφή του εστιατορίου οι φλόγες

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Στην οροφή του εστιατορίου οι φλόγες

Κανείς δεν κινδύνεψε από τη φωτιά στο εστιατόριο στο κάστρο της Λεμεσού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 16.46 το απόγευμα της Παρασκευής 16/08 σε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε εστιατόριο στην περιοχή του Κάστρου στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Στο επεισόδιο επιχειρούν 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες από τη Επαρχία Λεμεσού.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην οροφή του εστιατόριου η οποία αποτελείται από ξύλινα δοκάρια επενδυμένη με μεταλλικούς τσίγκους.

Έγινε προστασία άλλων υποστατικών τα οποία έχουν συνοχή και ενιαίες στέγες με το εμπλεκόμενο στην πυρκαγιά εστιατόριο.

Δεν κινδύνεψε κανείς από τη φωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE