ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Στην οροφή του εστιατορίου οι φλόγες

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Στην οροφή του εστιατορίου οι φλόγες

Κανείς δεν κινδύνεψε από τη φωτιά στο εστιατόριο στο κάστρο της Λεμεσού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 16.46 το απόγευμα της Παρασκευής 16/08 σε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε εστιατόριο στην περιοχή του Κάστρου στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Στο επεισόδιο επιχειρούν 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες από τη Επαρχία Λεμεσού.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην οροφή του εστιατόριου η οποία αποτελείται από ξύλινα δοκάρια επενδυμένη με μεταλλικούς τσίγκους.

Έγινε προστασία άλλων υποστατικών τα οποία έχουν συνοχή και ενιαίες στέγες με το εμπλεκόμενο στην πυρκαγιά εστιατόριο.

Δεν κινδύνεψε κανείς από τη φωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας» με ορίζοντα το τέλος της θητείας Γκουτέρες – «Δεν αρκεί πλέον η συζήτηση, θέλουμε αποτέλεσμα»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας» με ορίζοντα το τέλος της θητείας Γκουτέρες – «Δεν αρκεί πλέον η συζήτηση, θέλουμε αποτέλεσμα»

Στις προσπάθειες και την πρωτοβουλία του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE