ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 47χρονο για διάρρηξη και κλοπή

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 47χρονο για διάρρηξη και κλοπή

Στην σύλληψη ενός αλλοδαπού 47 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 12:10 το μεσημέρι της Παρασκευής 16/08 για υπόθεση διάρρηξη και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης εταιρείας κατήγγειλε ότι στις 29.3.19 άγνωστος διέρρηξε το γραφείο του και απέσπασε απ’ αυτό μια βαλίτσα αξίας 100 ευρώ που περιείχε έγγραφα της εταιρείας.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου διενήργησαν εξετάσεις στο πλαίσιο των οποίων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 47χρονου και ακολούθως αυτός συνελήφθη την Παρασκευή 16/08 και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 47χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE