ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 47χρονο για διάρρηξη και κλοπή

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 47χρονο για διάρρηξη και κλοπή

Στην σύλληψη ενός αλλοδαπού 47 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 12:10 το μεσημέρι της Παρασκευής 16/08 για υπόθεση διάρρηξη και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης εταιρείας κατήγγειλε ότι στις 29.3.19 άγνωστος διέρρηξε το γραφείο του και απέσπασε απ’ αυτό μια βαλίτσα αξίας 100 ευρώ που περιείχε έγγραφα της εταιρείας.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου διενήργησαν εξετάσεις στο πλαίσιο των οποίων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 47χρονου και ακολούθως αυτός συνελήφθη την Παρασκευή 16/08 και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 47χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE