ΛΕΜΕΣΟΣ: Από το φουγάρο φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά στο εστιατόριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Από το φουγάρο φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά στο εστιατόριο

Από την ελαττωματική λειτουργία του φουγάρου  του εστιατορίου φαίνεται πως ξεκίνησε η φωτιά, εκ πρώτης όψεως.

Η φωτιά που ξεκίνησε στο εστιατόριο στην περιοχή του Κάστρου στο παλιό λιμάνι Λεμεσού λίγο πριν τις 17:00, κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας, η φωτιά περιορίστηκε σε μέρος της οροφής του εστιατόριο με αυτό να υπόκειται σε εκτεταμένες ζημιές.  

Στο μέρος παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις. 

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να οφείλεται σε ελαττωματική λειτουργία του φουγάρου  του εστιατορίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Στην οροφή του εστιατορίου οι φλόγες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκκενώθηκε εστιατόριο πλησίον του κάστρου λόγω φωτιάς

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE