ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 42χρονος απεβίωσε έξι μέρες μετά το χαμό της 38χρονης συζύγου –Ορφάνεψαν τρία παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 42χρονος απεβίωσε έξι μέρες μετά το χαμό της 38χρονης συζύγου –Ορφάνεψαν τρία παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απεβίωσαν εντός μιας εβδομάδας αφήνοντας τρία ορφανά.

Ο λόγος για ζεύγος που κατοικούσε στο κατεχόμενο χωριό Άγιος Επίκτητος.

Η 38χρονη Hülya Eker έχασε τη ζωή της αιφνιδίως από ρήξη αορτής στις 8 Αυγούστου.

Ο 42χρονος σύζυγός της Isa Eker που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, λόγω νεφροπάθειας, απεβίωσε στις 14 Αυγούστου.

Το τραγικό αυτό γεγονός απασχόλησε πολλά Μ.Μ.Ε. των κατεχομένων, τα οποία εστίασαν και στο ότι το ζεύγος άφησε τρία ορφανά, ηλικίας 11, 13 και 18 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE