ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 42χρονος απεβίωσε έξι μέρες μετά το χαμό της 38χρονης συζύγου –Ορφάνεψαν τρία παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 42χρονος απεβίωσε έξι μέρες μετά το χαμό της 38χρονης συζύγου –Ορφάνεψαν τρία παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απεβίωσαν εντός μιας εβδομάδας αφήνοντας τρία ορφανά.

Ο λόγος για ζεύγος που κατοικούσε στο κατεχόμενο χωριό Άγιος Επίκτητος.

Η 38χρονη Hülya Eker έχασε τη ζωή της αιφνιδίως από ρήξη αορτής στις 8 Αυγούστου.

Ο 42χρονος σύζυγός της Isa Eker που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, λόγω νεφροπάθειας, απεβίωσε στις 14 Αυγούστου.

Το τραγικό αυτό γεγονός απασχόλησε πολλά Μ.Μ.Ε. των κατεχομένων, τα οποία εστίασαν και στο ότι το ζεύγος άφησε τρία ορφανά, ηλικίας 11, 13 και 18 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE