Λήστεψαν το ίδιο πρακτορείο στοιχημάτων τέσσερις φορές σε 20 μέρες

Λήστεψαν το ίδιο πρακτορείο στοιχημάτων τέσσερις φορές σε 20 μέρες

Ο δράστης εισέβαλε στην επιχείρηση με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε τις εισπράξεις

Τέσσερις φορές σε διάστημα 20 ημερών έγινε στόχος ληστείας ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Λεωφόρο Συγγρού στην Ελλάδα.

Η τελευταία ληστεία έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 17/08.

Ο δράστης εισέβαλε στην επιχείρηση με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε τις εισπράξεις.

Σε προηγούμενη ληστεία ο δράστης είχε αρπάξει τα χρήματα, αφού είχε χρησιμοποιήσει έναν υπάλληλο φύλαξης ως ασπίδα.

Σε μία από τις τέσσερις ληστείες ο δράστης είχε σπάσει την τζαμαρία, προκειμένου να μπει στο κατάστημα.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι

Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.