Η Kardashian ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς και δηλώνει δημόσια: «Αγαπώ τις ραγάδες μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Kardashian ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς και δηλώνει δημόσια: «Αγαπώ τις ραγάδες μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σίγουρα δεν είναι μια από εμάς αλλά αυτό που δήλωσε δημόσια την έκανε στα ματιά μας ακόμη πιο αγαπητή!

Αυτές τις μέρες η διάσημη καλλονή απολαμβάνει τις διακοπές της και σε μια από τις φωτογραφίες της με μαύρο σέξι ολόσωμο μαγιό φαίνονται οι ραγάδες της αφού δεν έκανε ρετούς.

Η φωτογραφία της Kourtney Kardashian στο Instagram έκανε θραύση και όχι άδικα αφού δεκάδες followers έκαναν σχόλια σχετικά με πόσο σέξι είναι και χωρίς ρετούς ενώ εκείνη σε ένα από τα σχόλια: «Σ’ ευχαριστούμε που δεν έκανες ρετούς τις ραγάδες σου», απάντησε με ειλικρίνεια γράφοντας: «Αγαπώ τις μικρές μου γραμμές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE