Η Kardashian ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς και δηλώνει δημόσια: «Αγαπώ τις ραγάδες μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Kardashian ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς και δηλώνει δημόσια: «Αγαπώ τις ραγάδες μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σίγουρα δεν είναι μια από εμάς αλλά αυτό που δήλωσε δημόσια την έκανε στα ματιά μας ακόμη πιο αγαπητή!

Αυτές τις μέρες η διάσημη καλλονή απολαμβάνει τις διακοπές της και σε μια από τις φωτογραφίες της με μαύρο σέξι ολόσωμο μαγιό φαίνονται οι ραγάδες της αφού δεν έκανε ρετούς.

Η φωτογραφία της Kourtney Kardashian στο Instagram έκανε θραύση και όχι άδικα αφού δεκάδες followers έκαναν σχόλια σχετικά με πόσο σέξι είναι και χωρίς ρετούς ενώ εκείνη σε ένα από τα σχόλια: «Σ’ ευχαριστούμε που δεν έκανες ρετούς τις ραγάδες σου», απάντησε με ειλικρίνεια γράφοντας: «Αγαπώ τις μικρές μου γραμμές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE