ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό δυστύχημα στη Μύκονο -Νεκρός 21χρονος χειριστής τζετ σκι

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό δυστύχημα στη Μύκονο -Νεκρός 21χρονος χειριστής τζετ σκι

Πήγε για στιγμές ξεγνοιασιάς στη Μύκονο και έμελλε να χάσει τη ζωή του.

Ο λόγος για 21χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή Super Paradise Μυκόνου, όταν το τζετ-σκι στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του, αναποδογύρισε.

Η σύντροφος του άτυχου νεαρού, ιταλικής καταγωγής, είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο 21χρονος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, υπέστη αναρρόφηση στην προσπάθειά του να κολυμπήσει και πνίγηκε.

Η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE