ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό δυστύχημα στη Μύκονο -Νεκρός 21χρονος χειριστής τζετ σκι

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό δυστύχημα στη Μύκονο -Νεκρός 21χρονος χειριστής τζετ σκι

Πήγε για στιγμές ξεγνοιασιάς στη Μύκονο και έμελλε να χάσει τη ζωή του.

Ο λόγος για 21χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή Super Paradise Μυκόνου, όταν το τζετ-σκι στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του, αναποδογύρισε.

Η σύντροφος του άτυχου νεαρού, ιταλικής καταγωγής, είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο 21χρονος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, υπέστη αναρρόφηση στην προσπάθειά του να κολυμπήσει και πνίγηκε.

Η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE