ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό δυστύχημα στη Μύκονο -Νεκρός 21χρονος χειριστής τζετ σκι

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό δυστύχημα στη Μύκονο -Νεκρός 21χρονος χειριστής τζετ σκι

Πήγε για στιγμές ξεγνοιασιάς στη Μύκονο και έμελλε να χάσει τη ζωή του.

Ο λόγος για 21χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή Super Paradise Μυκόνου, όταν το τζετ-σκι στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του, αναποδογύρισε.

Η σύντροφος του άτυχου νεαρού, ιταλικής καταγωγής, είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο 21χρονος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, υπέστη αναρρόφηση στην προσπάθειά του να κολυμπήσει και πνίγηκε.

Η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.