ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτός στον πάγκο στο τελευταίο ΤΕΣΤ πριν την πρεμιέρα – ΕΣΤΕΙΛΕ… κατασκοπεία της «Κυρίας»

Αυτός στον πάγκο στο τελευταίο ΤΕΣΤ πριν την πρεμιέρα – ΕΣΤΕΙΛΕ… κατασκοπεία της «Κυρίας»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τη μεθεπόμενη Κυριακή, η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο, την Ανόρθωση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τη σεζόν 2019-2020.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ είδε τους παίκτες που χρησιμοποίησε για λογαριασμό της ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στο προπονητικό κέντρο να κερδίζει η ομάδα του τον συμπολίτη με 3-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Την ίδια ώρα στο «Παφιακό Στάδιο – Στέλιος Κυριακίδης», η Πάφος FC αναμετρήθηκε με την Ανόρθωση.

Στη δυτική κερκίδα ήταν μαζί οι βοηθοί προπονητές της ΑΕΛ, Χρίστος Χαραλάμπους και Χρίστος Παντελή.  Οι δυο τους πήραν αρκετές σημειώσεις για τον τρόπο παιχνιδιού της Ανόρθωσης, όπου θα μεταφέρουν ότι είδαν στον Ντούσαν Κέρκεζ, για να ξεκινήσει ο Βόσνιος κόουτς από τη Δευτέρα τη δουλειά για την πρεμιέρα απέναντι στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αν και η Ανόρθωση έχασε με 2-1 από την Πάφο FC, σίγουρα οι συνεργάτες του Ντούσαν Κέρκεζ παρατήρησαν θετικά στοιχεία για την Ανόρθωση, αλλά και αδύνατα σημεία, στα οποία η ΑΕΛ θα δουλέψει μέσα στη βδομάδα που θα διανύσουμε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top